Az első hazai sikerért szállnak vízbe

2017. 11. 04. (szombat) 11.47

A szombathelyi AVUS (Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület) csapatát fogadja a DVSE ma 18 órától a Debreceni Sportuszodában.

Első hazai győzelmét szerezheti meg a cívisvárosi legénység a vízilabda bajnokság 6. fordulójában, azok után, hogy Komlósi Péter tanítványai a múlt héten 13-4-re nyertek az UVSE otthonában.

Lévai Márton, a csapat kapusa szerint nagyon kellett már a siker, mert a Vasas elleni egygólos vereség után lejtőre került a gárda. Ezen pedig az sem segített, hogy a Szolnokkal és a Ferencvárossal kellett játszaniuk az azt követő találkozókat. A cerberus szerint most együtt van a csapat, és az új érkezők is megtalálták a helyüket, amihez kellett egy kis idő. A szombat esti meccsen csak a győzelem jöhet számításba a kapus szerint, ami reális elvárás a csapat jelenlegi játékát nézve. A szombathelyiekről szólva Lévai kiemelte, hogy ők az OB I/B-ből jutottak fel, és ahhoz a kerethez érkezett jó pár rutinos játékos. „A győzelem kulcsa, hogy jól felkészüljünk az ellenfélből, és a saját játékunkat kevés hibával játsszuk” – zárta gondolatait Lévai Márton.

A vendég együttes is jó előjelekkel várja az összecsapást, miután az előző fordulóban megszerezték első győzelmüket az OB I-ben a Kaposvár ellen. A DVSE az 5. az AVUS pedig a 6. helyen áll a pontvadászatban. Cikk nyomtatása