A Kaposvár ellen a bajnoki pontokért!

2017. 11. 18. (szombat) 11.17

Zsinórban harmadik győzelmére készül a DVSE csapata az első osztályú vízilabda bajnokság 7. fordulójában ma 17:30-tól.

Komlósi Péter együttese az Újpest, és a Szombathely elleni győzelem után a pontvadászatban még nyeretlen Kaposvárt fogadja a Debreceni Sportuszodában. A mérkőzésen 150. bajnoki találkozóját játssza Lévai Márton, a hazai csapat kapusa. A cívisvárosi alakulat Nagyváradon készült a mérkőzésre, ahol felkészülési találkozókat is játszottak.

Kállay Márk csapatkapitány elmondta, hogy egyértelműen győzelemre készülnek szombaton, és ennek megfelelően végezték el a heti edzésmunkát is. Kiemelte, hogy nem szabad félvállról venni a kaposvári alakulatot, annak ellenére sem, hogy ebben a szezonban még nem jött össze nekik a győzelem. A DVSE hármasa hozzátette, hogy a szezon előtt egy felkészülési mérkőzésen döntetlent játszottak a mostani ellenféllel, de akkor nem volt ott a kapuban a most jubiláló Lévai Márton, aki eddig mutatott formája alapján jelentősen meg fogja nehezíteni a somogyiak dolgát.

A Kaposvár legutóbb október végén játszott, akkor a szombathelyi AVUS otthonában szenvedtek 10-8-as vereséget, és jelenleg a B csoport utolsó helyén állnak, pont nélkül. A Debrecen a forduló előtt az 5. a tabellán.Cikk nyomtatása