Pénteken kezdődik a HBZ Kupa

2018. 09. 06. (csütörtök) 17.33

Saját közönsége előtt is bemutatkozik a nyáron jelentős fiatalításon átesett DVSE vízilabdacsapata. A már hagyományosnak mondható HBZ Kupán a rendező debreceniek mellett medencébe száll a Honvéd, a Vasas, az UVSE és a Tatabánya is.

A 2018-19-es szezonra készülő együttest péntektől vasárnapig első ízben láthatja a debreceni publikum, három nap alatt összesen négy mérkőzést is játszanak a hajdúsági pólósok. -Egész jól haladunk a felkészüléssel, eddig főként fizikailag megterhelő edzéseink voltak, a héten kezdtünk a taktikával is foglalkozni. A hétvégi felkészülési tornán még nyilván nem lesz kész a csapat játéka, de még mindig csak félúton vagyunk a bajnokság kezdetéig. Ezek a meccsek arra viszont már jók lesznek, hogy képbe kerüljünk, bírjuk -e a ritmust. A HBZ Kupa ideje alatt az ifiknek lesz egy felkészülési tornájuk Szolnokon, így nem lesz teljes a keretünk, de vasárnap már ők is rendelkezésemre állnak majd. Fekete Gergő is visszatér a hétvégén a válogatottól, így végre teljes lesz a csapat hétfőtől kezdve, azt még meglátjuk, hogy játszik e a tornán. -mondta Miroslav Bajin vezetőedző.

A szeptember 7. és 9. között a Debreceni Sportuszodában rendezendő felkészülési tornára a belépés díjtalan. -Jövő héten Tatabányán is lesz egy tornánk, ahol másfél nap alatt három meccset játszunk. Fontos megjegyeznem, hogy mi azt szeretnénk, hogy október 3-ára kerüljünk csúcsformába, az eredmény még másodlagos. Azt gondolom, hogy egész jól összekovácsolódott a csapat, jó a hangulat és a munkával is elégedett vagyok, szerintem jó úton haladunk. A csapattal nem csak erre a szezonra készülünk, ez egy hosszú folyamat, azt szeretnénk, ha ez a keret folyamatosan elsajátítaná a koncepciónkat, és hosszú ideig együtt maradna. -zárta szavait a szakember.

 

5.HBZ Kupa – Debreceni Felkészülési Torna

Helyszín: Debreceni Sportuszoda

Időpont: 2018. szeptember 7-9.

Menetrend:

Szeptember 7.

11:00 Debrecen – UVSE

12:15 Tatabánya – Honvéd

19:00 Debrecen – Tatabánya

20:15 Vasas – Honvéd

Szeptember 8.

11:00 Vasas – Tatabánya

12:15 UVSE – Honvéd

18:00 Debrecen – Honvéd

19:15 UVSE – Vasas

Szeptember 9.

10:00 Debrecen – Vasas

11:15 UVSE – Tatabánya

12:45 Díjátadó ünnepségCikk nyomtatása